Voor een sociale en duurzame gemeente

Kinderen krimpen niet

Op dinsdag 17 april 2012 was er is er in het oude stationsgebouw van Loppersum voor de tweede keer een aflevering van “Café de Toekomst”.

In een tijd waarin vele doemscenario’s over de gevolgen van de krimp in het noorden van het land de krantenkoppen beheersen, willen we op een informele wijze de jeugd aan het woord laten over de kansen die zij zien als er meer aandacht komt voor jeugd en jongerenvoorzieningen.

Wij gingen in gesprek met jongeren en volwassenen over zaken als onderwijs, kinderopvang, speelplaatsen, jongerencentra, popconcerten, sportverenigingen en culturele jongerenevenementen. Vanuit het publiek werden ook een aantal onderwerpen aangedragen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief per categorie
Archief berichten