Voor een sociale en duurzame gemeente

Fakkeltocht in Loppersum voor beperking gaswinning

OPGELET: De fakkeltocht is verplaatst naar Groningen!
Waar:
Verzamelpunt is de Grote Markt, 18.30 uur, vertrekken om 19.00 uur, eindpunt van de route is het oude Provinciehuis (Martinikerkhof)

Energieminister Kamp neemt woensdag 17 december een besluit over de omstreden gaswinning in Groningen. Op die avond houden Groningse actiegroepen en burgerinitiatieven samen met milieuorganisaties om 19.00 uur een fakkeloptocht in Groningen. Die gaat van het station naar het gemeentehuis. Met de leus ‘30 miljard kuub gas is zat!’ roepen de deelnemers minister Kamp op de gaskraan verder dicht te draaien om de kans op nog meer schade te minimaliseren. Bij het gemeentehuis zal door diverse sprekers een gezamenlijke boodschap richting het minister Kamp en betrokken bedrijven worden uitgesproken. GroenLinks pleit voor een vreedzame demonstratie! Aanmelden kan via doemee@milieudefensie.nl.

Meer informatie fakkeltocht.

groningen_grote_markt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief per categorie
Archief berichten