Voor een sociale en duurzame gemeente

Debat over basisinkomen zaterdag 17 januari in Groningen

Zaterdag organiseert de Statenfractie van GroenLinks een bijeenkomst over het Basisinkomen met o.a. lijsttrekker Nienke Homan, kenners Frans Zwitser en Jan Willem Wennekes en Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren.

De vorige bijeenkomst vond plaats in Pekela en was een groot succes: ontzettend veel mensen zijn enthousiast over het basisinkomen of een afgeleide daarvan. Maar hoe zorgen we nou dat het sociale stelsel herzien wordt? Wat is, naast het opzetten van een experiment zoals Mies- lab wil, de volgende stap die we kunnen zetten voor een eerlijkere verdeling van middelen?

Wil jij hier ook graag over meepraten? Samen met lijsttrekker Nienke Homan en kenners Frans Zwitser, Jan Willem Wennekes en natuurlijk Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren? Kom dan zaterdag 17 januari van 15-17 uur naar Het GroenLinks Pand, Coehoornsingel 87 te Groningen.
We sluiten af met een borrel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief per categorie
Archief berichten