Voor een sociale en duurzame gemeente

Jesse Klaver nieuwe fractievoorzitter, Bram bedankt!

Jesse Klaver nieuwe fractievoorzitter
Met een geweldige speech begon Jesse Klaver gisteren aan zijn fractievoorzitterschap. Jong, enthousiast en ambitieus brengt risico’s met zich mee maar biedt ook een enorme kans op de noodzakelijke vernieuwing in de politiek. “Wij gaan Nederland veranderen. Voor minder doe ik het niet.” Bekijk zijn speech op Facebook.

Bedankt Bram!
De dankbetuigingen aan Bram van Ojik stromen binnen sinds het nieuws bekend werd.  Wij hebben Bram  live in Loppersum mogen meemaken als de verpersoonlijking van rust en degelijkheid maar met een enorm politiek inzicht. Zijn beweegredenen om nu het stokje over te geven licht hij zelf toe in zijn ledenbrief en zijn speech.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief per categorie
Archief berichten