Voor een sociale en duurzame gemeente

GroenLinks trekt met thermoselfies en kovvieproat door gemeente Loppersum

Op zaterdag 3 maart laat GroenLinks zich zien in zes dorpen van Loppersum. Met een vrolijke caravan en op de fiets. Omdat het ook zaterdag nog best koud is, wordt aan bezoekers een kop warme koffie aangeboden in de caravan.  En willen ze weten hoeveel warmte ze zelf uitstralen? Dat kan door middel van een unieke thermoselfie.

Onder het motto ‘GroenLinks gaat Lokaal’ start ze in Loppersum om 10:00 uur en gaat de partij verder via Stedum (11:30 uur), Westeremden (13:00 uur) en Huizinge (14:00 uur)  naar ’t Zandt (15:00 uur), om vanaf 16:30 in Middelstum te eindigen. Met een warmtecamera kunnen bezoekers een selfie (laten) maken. Als ze dat willen, krijgen ze die later via de mail toegestuurd. Aan het einde van de dag is er een voor iedereen toegankelijke afsluiting in ‘GroenLinks Proeflokaal’ in theeschenkerij het Koetshuis in Middelstum (Ewsum),  vanaf ongeveer half zes.

Bekijk ook het evenement op Facebook: GroenLinks Loppersum gaat lokaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief per categorie
Archief berichten